Aarde-nazomer

Bedding vinden in je eigen lichaam zodat je vol vertrouwen je intuïtie kan volgen en je pad kan bewandelen op jouw eigen intrinsieke manier.

Als ik mijn intuïtie volg gaan de dingen als vanzelf en vrijwel altijd goed. Wijk ik af van mijn gevoel dan kom ik in een stroevere flow terecht en gaan de dingen moeizamer. Ik ervaar meer ‘tegenwerking’ of belemmerende gedachten. De ‘monkeymind’, de almaar kwetterende gedachten stroom die niet op lijkt te houden. Het kritieke stemmetje in je hoofd wat je wil ’behoeden’…maar voor wat eigenlijk? Ook fysiek krijg ik tegensputteren. Ik wordt ziek, moe of chagrijnig, het lijf komt in opstand en zodra ik mijn koers aanpas, mijn gevoel volg en rust en stilte creëer, kan het ontspannen.
De levensles om vooral het ‘buik’ gevoel te volgen, krijgt steeds meer vorm en bedding in mijn leven. Verantwoordelijkheid nemen voor je handelen en harmonie brengen in al wat is.

De aarde energie heeft als positieve kwaliteiten het vertrouwen, het voedende en zorgen voor. Stabiliteit ontwikkelen zodat je zeker, in balans en krachtig in het leven staat. Ontwikkel je overbezorgheid, weinig sympathie of pieker je veel dan raakt de aarde energie uit balans en kan je last krijgen van onder andere pijnlijke spieren, nachtmerries of obsessies.

Met centrerende oefeningen leer je mentaal, emotioneel en fysiek meer stabiliteit. Een goede houding ontwikkelen zodat je uitgelijnd staat, vertrouwen opbouwt en in je kracht komt.

Meer weten?

Mail of app je naam en telefoonnummer en ik neem contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook 06 245 277 67.
Een proefles is gratis.