Suba beweegconcert

Suba beweegconcert 19 februari 2023
Heb je zin om na de winter en de rust in beweging te komen?

Op 19 februari 2023 organiseert Suba Yoga een heerlijk beweeg concert.
Samen met Issa N’Dour (Kora, fluit en percussie), Jolien Vrolix (gitaar en zang) en Fiona Feely (cello en zang) maken we er een mooie magische twee uur van. Saskia leidt je liefdevol door de vijf elementen en hun kwaliteiten en je volgt als vanzelf intuïtief de muziek. De muzikale chemie tussen de muzikanten is diep voelbaar en verbindend. Vanuit je diepste weefsels, je botten, ontwaken en bewegen op de flow. Pezen en gewrichten voelen en het hart laten bloeien in jouw passie op een krachtig ritme. De spieren en het vlees geven je huid vulling en glans en je straalt vol goede moed en vitaliteit. Op krachtige muziek beweeg je naar het loslaten en onthechten van wat jouw nog dwars zit. Laat alles lekker los en maak plaats voor wat jou dient. Een nieuw zaadje planten wat in de winter rustig krachten opdoet om in de lente weer te ontluiken.

Gun jezelf een volle twee uur van ontspanning en plezier en kom vooral lekker voelen, luisteren en genieten door in beweging te komen. Je hoeft niks en je mag alles. Ontvouw jezelf in dit mooie magische beweeg concert. We verwelkomen je vol liefde vanuit ons muzikale hart.

Locatie:
Haagwegvier (kunstenaars centrum)
Haagweg 4, 2311 AA leiden
Ingang via Galerie/Café Leidse Lente (yogastudio op de 1e verdieping)

Vervoer:
Auto: parkeren vlak naast de locatie, parkeerterrein Haagweg (https://parkingleiden.com/nl/)
OV: vanaf Leiden CS op loopafstand, ongeveer 10 minuten

Mee/aan:
Makkelijk zittende kleding, mag ook fijne beweegkleding zijn, waarin je sensueel kan zwieren. Flesje water of kruidenthee (voor tussendoor). Blote voeten of zachte schoentjes (ballet/turnschoentjes).

Investering:
Voor 12 februari 2023 aanmelden en betalen: early bird €37,50.
Na 12 februari 2023: €45,-
Saskia stuurt je een betaalverzoekje per whatsapp.
Restitutie is helaas niet mogelijk maar je mag iemand anders in jouw plaats laten komen indien je onverhoopt verhinderd bent.

Programma:
Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent.

13.45 inloop
14.00 start met openen van de cirkel en begroeten en verbinden met de vijf elementen
14.15 bewegen volgens de vijf elementen op muziek, eerste deel (winter, lente, zomer)
15.00 pauze
15.15 bewegen volgens de vijf elementen, tweede deel (nazomer, herfst)
15.50 afsluiten in de cirkel
16.00 ontspannen en vol vrolijkheid naar huis.

Om je een indruk te geven van muzikanten Issa N’Dour en Jolien Vrolix kun je de filmpjes bekijken van het Suba ligconcert. Dit heeft plaatsgevonden op 6 november 2022 in Huis van de Buurt Matilo in Leiden.

Aanmelden: graag een mail naar: saskia@subayoga.nl met vermelden van je mobiele nummer. Per whatsapp ontvang je een betaalverzoek.
Je mag ook per whatsapp aanmelden met vermelden van je mailadres. Een paar dagen voor aanvang stuur ik een mail aan de deelnemers met de laatste informatie.

 


Meer weten?

Mail of app je naam en telefoonnummer en ik neem contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook 06 245 277 67.
Een proefles is gratis.