Suba ligconcert

Geniet jij ook zo van weldadige klanken in combinatie met volledige ontspanning?
Op 6 november 2022 organiseert Suba Yoga een ligconcert. Wees van harte welkom en neem mee: een matje, deken en warme kleding. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Een kussentje erbij, een schapenvachtje om op te liggen, een wolletje als omslagdoek, niks is raar. En graag een kaarsje meenemen, voor de veiligheid liefst een waxinelichtje in een glazen potje. Neem gerust je vriend, vriendin, zus, broer, buurvrouw/man mee. Er is voldoende plek.

Datum: 6 november 2022
Tijd: 14.00-16.00 uur
Locatie: Huis van de Buurt Matilo, Zaanstraat 126, 2314 XH Leiden
Gratis parkeren aan de straat.
Prijs: €40,- (inclusief thee)
Vroege vogel prijs: €35,- indien je voor 01 oktober reserveert en betaald.
Ik stuur je een betaalverzoek via whatsapp.
Note: waxinelichtje in een glazen potje meenemen.

Voor dit, inmiddels alweer derde ligconcert, is muzikant Issa N’Dour uitgenodigd te komen. Een geweldige fluit- en kora speler. De kora is een snaarinstrument uit West-Afrika en geeft mystiek meditatieve klanken. Samen met Jolien Vrolix, die hem begeleidt met haar prachtige stem, staan zij garant voor een betoverend concert.

Het ligconcert start in een cirkel, met een begroetingsmeditatie waarbij we de vijf elementen en hun kwaliteiten welkom heten. Daarna zachte vloeiende oefeningen om lekker in het lijf te komen waarna we, na een korte (thee) pauze, ons klaarmaken voor het ligconcert.

Wil je een ligconcert in jouw woonplaats?  Bijvoorbeeld ter ere van een mooie gebeurtenis of viering? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we je wensen bespreken.

Meer weten?

Mail of app je naam en telefoonnummer en ik neem contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook 06 245 277 67.
Een proefles is gratis.