Suba Yoga klankschalenconcert

Klankschalenconcert op 21 januari 2024 12.00-13.00 uur.

Midwinter nodigt uit tot een mooi intiem klankschalenconcert. Een prachtig moment om het nieuwe jaar te begroeten met een klankbeleving door magisch duo Cynthia Reith en Elde Agcaoili. Klankschalen in verschillende toonhoogte, maar ook ratels, regenmaker, sjamanendrums en nog veel meer laten je genieten en tot diepe ontspanning komen. Je waant je werkelijk in een andere dimensie. Vanuit de oosterse filosofie is de winter verbonden met het waterelement. Een kussentje erbij, een schapenvachtje om op te liggen, een wolletje als omslagdoek, niks is raar. Neem gerust je vriend, vriendin, zus, broer, buurvrouw/man mee. Waan je in een warm bad van klanken en laat de woorden van Rumi in je resoneren: ‘Let the water settle, you will see the moon and the stars mirrored in your being’. 

Bekijk hier de filmpjes van een ligconcert van 2022 met Issa N'Dour en Jolien Vrolix.

Datum: 21 januari 2024
Tijd: 12.00-13.00 uur
Locatie: Leiden Verlicht, Lentelokaal, Haagweg 4, Leiden
Prijs: €25,-
Opgave: graag een whatsapp bericht naar Saskia 06 24527767. Ik stuur je een betaalverzoekje. Informatie  Leiden Verlicht website

 

Wil je een lig- of klankschalenconcert in jouw woonplaats?  Bijvoorbeeld ter ere van een mooie gebeurtenis of viering? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we je wensen bespreken.

Meer weten?

Mail of app je naam en telefoonnummer en ik neem contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook 06 245 277 67.
Een proefles is gratis.